Wandgrimeurs

De plantage

West Betuwe
Actueel aanbod

vanaf € 249.000,-

Over dit project

Nieuwbouw in De Plantage

De Plantage is een fraai vormgegeven nieuwbouwwijk in Geldermalsen met de deelgebieden De Buitenplaats, De Woongaard en De Bastide. Er komen zo'n 1.500 woningen. Waarvan een groot deel er al staat. Loop een rondje en zie hoe prachtig De Plantage nu al is. Elke buurt in De Plantage heeft zijn eigen karakter, elke woning zijn eigen stijl. En dat is bijzonder. Ook het woningaanbod is zeer divers. Van een eengezinshuis tot een vrijstaand geschakelde woning én alles er tussenin.
Huidig aanbod

Momenteel zijn er woningen beschikbaar in het deelplan De Bastide en De Buitenplaats. Beide plannen met een eigen karakter en stijl. Zoomen we verder in op De Buitenplaats dan zien we hier woningen van Het Kanteel die een eenheid vormen, gelet op de vormgeving en hetzelfde kleur- en materiaalgebruik. Dit geeft het buurtje een krachtige uitstraling. De woonblokken doen de naam Het Kanteel eer aan: het zijn robuuste bouwwerken die statig het buurtje 'beschermen' én verfraaien. Echt een straatbeeld dat tot de verbeelding spreekt. Kijken we naar de woningen binnen de Bastide, dan vinden we hier onder andere de 2 prachtige 2-onder-1-kapwoningen van The Lodge 2.0. Statige woningen met ieder een unieke topgevel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De plantage
Koopwoningen
15
Prijs vanaf
€ 249.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Betuwe.

Aanmelden