Molenblok - Fase 4

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
West Betuwe - Varik
Actueel aanbod

€ 199.500,- tot € 395.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 170m2
Kaveloppervlak
151 - 348m2
Inhoud
438 - 653m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Ziet u zichzelf al wonen in het prachtig gelegen dorp Varik? Hét dorp aan de Waal. In plan Molenblok kunt u volop genieten van rust en ruimte. In totaal worden er 39 woningen gerealiseerd. De nieuwbouwwijk grenst aan de Waalbandijk wat bewoners een waanzinnig uitzicht biedt. 

Varik is een karakteristiek dorp in het rivieren- gebied binnen de gemeente Neerijnen. Het dorp heeft 915 inwoners. Het dorp kenmerkt zich door de vele karakteristieke gebouwen zoals onder andere de 15e eeuwse “dikke toren”. Vanaf Varik kan via de zuidoever “het land van Maas en Waal” worden bereikt, middels een fiets- en voet- veer welke is gelegen aan de zuidoever van het dorp. Over de dijk fietsend kan men genieten van het prachtige natuurschoon dat de uiterwaarden van de Waal te bieden heeft.

Vanaf Varik bent u binnen 30 minuten autorijden in de binnenstad van Den Bosch of Tiel, in deze steden kunt u er prima een dagje op uit. Zowel Den Bosch als Tiel beschikken over vele bourgondische restaurants, cafés, een overvloed aan winkels en overige hotspots. Met de auto is Varik uitstekend bereikbaar vanaf zowel de A15 als de A2.

Het woningaanbod van fase 4 bestaat uit een vrijstaande woning, hoekwoningen en tussenwoningen. Alle woningen zijn reeds verkocht.

Ontwikkeling: VABO Ontwikkeling B.V.
Realisatie: Chr. van Arnhem en zonen B.V.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Molenblok - Fase 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 199.500,- tot € 395.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Betuwe.

Aanmelden