Bunnik - Wonen in de Veste

West Betuwe - Geldermalsen
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 735.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 163m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Luxe appartementen en penthouses

BINNENKORT IN DE VERKOOP!

Zoekt u op een bijzondere plek centraal in Nederland een ruim en luxe appartement? Aan de rand van de ruim opgezette nieuwe wijk De Plantage in Geldermalsen ontwikkelt Bunnik Projekten 2 penthouses en 12 appartementen.

Bent u geïnteresseerd of nieuwsgierig? Meldt u dan aan als belangstellende op www.cluster27.nl.
Bunnik Projekten houdt u graag op de hoogte van de Start Verkoop datum.

Alles in de buurt
De nieuwe wijk De Plantage krijgt diverse eigen voorzieningen waaronder een uitgebreide supermarkt aan de rand van de wijk. Vanuit de wijk loopt of fietst u direct de prachtige groene omgeving in. De Linge, het jaarlijkse fruitcorso, de kastelen Duurstede en Ammersoyen en de Glasbazerij in Leerdam bevinden zich allemaal binnen fiets- of rijafstand.

Letterlijk 'om de hoek' op de kruising bij de toegangsweg naar De Plantage vindt u het culturele en medische centrum De Pluk. Naast een huisartsenpraktijk en een apotheek is er een grote diversiteit aan (para)medische organisaties. In het grand caf├ę geniet u van free wifi, koffie of een lunch. U kunt in De Pluk ook een bioscoopkaartje reserveren voor de laatste films.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bunnik - Wonen in de Veste
Koopwoningen
14
Prijs
€ 345.000,- tot € 735.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Betuwe.

Aanmelden