Lingedonk Fase 3

West Betuwe
Actueel aanbod

€ 448.250,- tot € 639.250,-

Kenmerken

Woonoppervlak
158 - 186m2
Kaveloppervlak
303 - 494m2
Inhoud
600 - 690m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

BOUW GESTART, FEB 2021 WONEN!

Lingedonk Fase 3 is uw laatste kans om op deze plek in Geldermalsen te wonen! De bouw van deze laatste 3 vrijstaande en 10 twee-onder-een-kap woningen is gestart, er zijn er nog 5 beschikbaar.

De woningen hebben zeer ruime percelen variërend van 290 tot 480m2. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een unieke, zeer ruimtelijke opzet.

Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereikt u in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Elke woning heeft in de basis vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lingedonk Fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
541 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 448.250,- tot € 639.250,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Betuwe.

Aanmelden