De Wateraar

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
West Betuwe - Geldermalsen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 153m2
Kaveloppervlak
144 - 320m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

HET PROJECT
U bent op zoek naar een nieuwbouwwoning? En het liefst een sfeervolle woning met een eigen karakter op een centrale locatie in Nederland? Kijk dan gerust verder en laat u verrassen door het ruime en diverse aanbod op een unieke locatie in het centrum van deelgebied De Buitenplaats in de Plantage te Geldermalsen.

De Wateraar bestaat uit een unieke combinatie van 26 woningen met verschillende uitgangspunten: type Regina (met rietgedekte kap) en type Kordia zijn ontworpen voor een levensloop bestendige bestemming wat onder andere zichtbaar is door een slaapkamer op de begane grond. Type Prunus, met maar liefst (!)153 m2 gebruiksoppervlak, omvat de meeste bouwnummers in het plan en biedt keuze uit ruime eigentijdse rij- en hoekwoningen met de tuin op het zuiden of zuid-westen. Type Castor tenslotte betreft een unieke twee-onder-één-kapwoning met een extra diepe tuin.

Heeft u interesse in één van onze woningen? Schrijft u zich dan in op www.wonenindewateraar.nl. Wij houden u dan automatisch op de hoogte van de voortgang van het project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Wateraar
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Voorzieningen

Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Betuwe.

Aanmelden