De Wateraar

West Betuwe - Geldermalsen
Toekomstig aanbod

€ 300.000,- tot € 490.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 153m2
Kaveloppervlak
144 - 320m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

HET PROJECT
U bent op zoek naar een nieuwbouwwoning? En het liefst een sfeervolle woning met een eigen karakter op een centrale locatie in Nederland? Kijk dan gerust verder en laat u verrassen door het ruime en diverse aanbod op een unieke locatie in het centrum van deelgebied De Buitenplaats in de Plantage te Geldermalsen.

De Wateraar bestaat uit totaal 26 unieke rij-, hoek- en twee-onder-een-kapwoningen, ieder met een eigen uitstraling en sfeer.
Elke woning is voorzien van zonnepanelen, een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op elke verdieping die per ruimte instelbaar is. De ontwerpen hebben een eigentijdse indeling van woon- en leefruimte, licht en toegang tot de buitenruimten en een ruime keuze aan standaard extra opties waarmee u uw woning nog meer eigen kunt maken.
De voorlopige prijsindicatie voor de woningen ligt tussen € 300.000 tot € 490.000 (dit betreft een eerste inschatting). In januari 2020 hopen wij de planning voor de verkoop bekend te maken.
Heeft u interesse in één van onze woningen? Schrijft u zich dan in op www.wonenindewateraar.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Wateraar
Koopwoningen
26
Prijs
€ 300.000,- tot € 490.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Voorzieningen

Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Betuwe.

Aanmelden