Wonen in Bentinckskade

West Betuwe - Geldermalsen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BENTINCKSKADE
In deelgebied De Bastide ontwikkelt Bunnik Projekten het ambitieuze project Bentinckskade. Het project bestaat uit 30 nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen. De ontwerpen van dit project hebben een karakteristieke uitstraling met afwisselende gevelaanzichten en details.

Bentinckskade bevindt zich op een centrale locatie binnen het deelgebied De Bastide. Aan de noordzijde grenzen de woningen aan een waterpartij die door de Bastide loopt.

Elke woning is voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. Er zijn vijf woningtypen bestaande uit hoek- en rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Ga naar de projectwebsite www.woneninbentinckskade.nl als u daar op 'Interesse' klikt en uw contactinformatie invult dan houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Bentinckskade
Woningen
0 van 30 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Betuwe.

Aanmelden