Huren in De Plantage

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
West Betuwe - Geldermalsen
Toekomstig aanbod

€ 1.022,- p.m. tot € 1.079,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 116m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Binnenkort in de verhuur: 20 ruim opgezette nieuwbouw-huurwoningen, Prachtig wonen in de Betuwe in een fraai vormgegeven nieuwbouwwijk De Plantage in Meteren, Geldermalsen

Uniek wonen tussen water en groen
Water geeft ruimte, vrijheid en verfrissing. En juist dat maakt het wonen in De Plantage zo plezierig. Het water rondom de woningen zijn direct verbonden met onder meer de recreatieplas in het midden van het woonplan. De groene omgeving is een bron van rust en inspiratie.

De voordelen van nieuwbouw met klassieke uitstraling
Meteren is trots op haar cultuurhistorie. Dat zie je in de gehele nieuwbouwwijk De Plantage terug, steeds op een andere manier. De architectuur heeft iets Betuws, met kenmerken en stijlen die typerend zijn voor deze omgeving.

Deze prachtige gezinswoningen bestaan uit drie verdiepingen; een ruime benedenruimte met open keuken, een eerste verdieping met drie slaapkamers en ruime badkamer en op de ruime zolder is ook nog een overloop én slaapkamer. De woningen worden behang klaar en zonder vloer opgeleverd. Alle woningen hebben een volledig uitgeruste keuken.
.
• Ruime rijwoning in groene buurt met waterrijke omgeving
• Klassieke uit
• Drie slaapkamers
• Grote tuin
• Behang klaar en kale vloer
• Volledig uitgeruste witte keuken met aanrechtblad en alle keukenapparatuur; koelvriescombinatie, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap en combimagnetron.
• Lucht/warmtepomp en vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping

Interesse
Heb je interesse? Dan begrijpen we dat heel goed! Alle informatie is te vinden op hureningeldermalsen.nl, hier kan je je ook gelijk inschrijven voor de nieuwsbrief. Let op, de verhuur is nog niet van start. Als je je aanmeld op de website houden wij je op de hoogte van de stand van de verhuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in De Plantage
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
20
Huurprijs (p.m.)
€ 1.022,- tot € 1.079,-
Type woningen
Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio West Betuwe.

Aanmelden